Recente berichten
Incontinent? Neem de regie en krijg je leven weer terug. De EMS Reshape C stoel biedt de oplossing. Sinds een half jaar hebben jullie de... Lees verder De CRYO4 maakt ook voor jou een figuurcorrectie mogelijk. Ben jij het ook beu? Zowel vrouwen als mannen zijn niet altijd tevreden over hun figuur en... Lees verder VACATURE Zoek jij een baan met eigen verantwoordelijkheid en toekomstmogelijkheden? Bij Lijfstijl Centrum... Lees verderRoerbakschotel
met visfilet
Een makkelijke maaltijd, oftewel in een handomdraai een lekkere én verantwoorde maaltijd op tafel zetten met dit recept.
Roerbakschotel met visfilet
(Hoofdgerecht - 2 personen - Bereidingstijd 15-30 minuten)
Ingrediënten:
- 100 gram dieprvriesdoperwten
- 1 kleine ui
- 1 rode paprika
- 350 gram broccoli
- 2 eetlepels olie
- peper
- 1 zakje voorgekookte aardappelpartjes (ca 450 gram)
- 1 laurierblad
- 200 gram tilapia of pangasius
Bereiding
- Kook de doperwten in een bodempje water in 2 minuten net gaar.
- Maak de rest van de groenten schoon.
- Snij de ui in snippers en de paprika in blokjes.
- Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met wat peper.
- Roerbak de aardappeltjes mee totdat ze goudgeel zijn.
- Voeg de groenten met 100 ml water en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
- Scnijd de vins in blokjes en bestrooi ze met een beetje peper.
- Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.
Extra productinformatie
Verse vis bewaar je het beste zo koud mogelijk. Eet verse vis bij voorkeur dezelfde dag, eventueel de volgende dag. De vis is het beste te bewaren door hem in verdhoudfolie te wikkelen en met heel veel ijsblokjes te bedekken.
Terug naar overzicht